ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΘΗΝΑ
Τηλέφωνα
Επικοινωνίας

+ 30 210 82 50 008
+ 30 210 82 50 164

Ηλεκτρονική
Διεύθυνση

[email protected]

  • Ελληνικά
  • English
  • Français

Σχετικά με εμάς

‘Αννα Α. Κορακή – Ιδρύτρια

Οραματίστηκα μία Δικηγορική Εταιρεία αφοσιωμένη στον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Μοιράστηκα το όραμά μου με έμπιστους συνεργάτες που διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και μαζί δημιουργήσαμε την εταιρεία «ΑΝΝΑ Α. ΚΟΡΑΚΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Η ομάδα μας αποτελείται από καταρτισμένους συνεργάτες, με ευρύ φάσμα εξειδίκευσης, οι οποίοι παρέχουν ολοκληρωμένες νομικές συμβουλές και υπηρεσίες, εντός και εκτός των συνόρων.
Μετά από 20 χρόνια σκληρής δουλειάς, έχουμε κατακτήσει μία σημαντική θέση στη νομική ζωή της χώρας μας. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια προσήλωση, με σκοπό να προηγούμαστε των εξελίξεων και να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχουμε.
Σε μία εποχή όπου όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα έχουν ανατραπεί και οι αξίες της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας είναι και θα παραμείνουν καθοριστικής σημασίας για όλους μας, η εταιρεία μας παρέχει νομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με γνώμονα την εντιμότητα, την εχεμύθεια, τη διαφάνεια και τη σταθερότητα.
Eίμαστε πιστοί σε ένα ισχυρό σύστημα αξιών, που προστατεύει με ασφάλεια τα συμφέροντα των εντολέων μας, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.
Η αφοσίωση στους πελάτες μας, είτε αυτοί είναι ένας όμιλος εταιρειών, είτε το Ελληνικό δημόσιο, είτε ένας ιδιώτης, είναι προτεραιότητά μας. Θέλουμε ο εντολέας μας να αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός, γιατί έτσι ακριβώς τον αντιμετωπίζουμε. Μας ενδιαφέρει να γνωρίζει ότι μπορεί να βασιστεί στις υπηρεσίες μας και ότι η διαδικασία που του προτείνουμε, με στόχο την επίλυση της υπόθεσής του, είναι πραγματικά η καλύτερη δυνατή.
Στην εταιρική μας φιλοσοφία είναι η εμπιστοσύνη στο Θεσμό της «Διαμεσολάβησης», ως διαδικασία εξωδικαστικής επίλυσης των ιδιωτικών διαφορών, που στηρίζεται στο σεβασμό, τον ισότιμο διάλογο και τη συνεργασία.
Είμαστε στη διάθεσή σας και δεσμευόμαστε να υπηρετήσουμε τα συμφέροντά σας, με επιμονή και ενθουσιασμό, προκειμένου να επιλύσουμε οποιοδήποτε νομικό σας ζήτημα.

Με εκτίμηση,

Άννα Κορακή

Ιδρύτρια Εταιρείας